USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині скоротили кількість регіональних програм

21 Квітня 2016 13:06
На Волині торік затвердили 70 регіональних програм, коштів на них витратили близько 60 мільйонів гривень. Цікавим фактом є те, що майже половину фінансування спрямували лише на чотири програми.

Про це йшлося під час засідання колегії облдержадміністрації у режимі відеоселектору сьогодні, 21-го квітня.

Про те, як фінансувалися програми розповів начальник управління розвитку, інвестицій та європейської інтеграції облдержадміністрації Юрій Кресак: «Торік облрада затвердила 70 регіональних програм. Втім, лише 57 з них отримали фінансову підтримку. Коштів на них передбачили з бюджету 72.4 мільйона гривень. Втім, на початок 2016-го року освоїли лише 59.8 мільйона гривень, що становить майже 82%. Варто відзначити, що найбільша частка фінансування розподілена між чотирма програмами:

- матеріально-технічне забезпечення військових частин, мобілізацію, будівництво фортифікаційних споруд, тощо, передбачили понад 16 мільйонів гривень, але освоїли трохи більше 8 мільйонів;

- щодо програми власний дім на селі, то передбачили й освоїли понад 5 мільйонів гривень;

- на програму протидії туберкульозу передбачили й освоїли понад 5 мільйонів гривень;

- для програми розвитку фізичної культури та спорту передбачили й освоїли понад 5 мільйонів гривень».

Зі слів Юрія Кресака, у порівнянні з минулим роком, в 2016-му діятиме в рази менше програм. Зокрема, їхню кількість скоротили до 39 й для 19 вже заклали у бюджеті кошти.

Зауважимо, що коригування регіональних програм на 2016-й рік ще триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
економ Показати IP 21 Квітня 2016 14:34
Зліквідувати програми, ліквідувати обласну, районні ради, і простий Українець не відчує що їх немає.Направити ті гроші на підняття пенсій, то кожен пенсіонер додатково отримає 300-400 гривень до пенсії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus