USD 39.45 39.77
  • USD 39.45 39.77
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

На Волині спіймали директора благодійного фонду, який зі спільниками допомагав ухилянтам виїхати за кордон

18 Серпня 2023 16:46
За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури трьох громадян, серед яких – директор волинської філії одного з усеукраїнських благодійних фондів, викрито в організації за попередньою змовою групою осіб незаконного переправлення осіб через державний кордон України із корисливих мотивів (ч.3 ст. 332 КК України).

За даними слідства, спільники за грошову винагороду у 5 500 доларів США забезпечували внесення відомостей про військовозобов'язаних чоловіків до інформаційної системи «Шлях» як про водіїв, які їдуть за кордон по гуманітарну допомогу, інформує прокуратура Волині.

У такий спосіб вони уможливлювали виїзд ухилянтів у країни Євросоюзу.

Удень 17 серпня 2023 року у Луцьку під час одержання коштів від одного з бажаючих виїхати за кордон чоловіків спільників було затримано.

Усім трьом фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

Вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування: СУ ГУНП у Волинській області за оперативного супроводу 2 відділу 6 управління Департаменту військової контррозвідки Служби безпеки України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Правда Показати IP 18 Серпня 2023 18:09
І що далі???Яка "показуха".Та кожен знає,що відбувається,а ви ні???Воно вже не тільки "ріже"очі,а і їх сліпить!Де СБУ???Де конртрозвідка???ДЕ ДЕРЖАВА?То чому потім запитання до простих законослухняних громадян?Де відповідь?МИ СЛУХАЄМО!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus