USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині спіймали злочинця, який місяць тому втік із зали суду в Луцьку

11 Жовтня 2021 16:34
Близько трьох тижнів тривали пошуки Сергія Плотнікова, який підозрюється у вчиненні низки кримінальних правопорушень, зокрема – у викраденні людини, розбійному нападі, зґвалтуванні, незаконному поводженні зі зброєю, крадіжці та інших, повідомили у поліції Волині.

Читати ще: Лучанина, який втік із суду, раніше судили за зґвалтування, зброю та викрадення людини

Сьогодні, провівши комплекс пошукових та оперативно-розшукових заходів, співробітники управління карного розшуку ГУНП, Камінь-Каширського РВП з залученням працівників кінологічного центру затримали зловмисника на околиці Любешева, поблизу лісового масиву. Відомо, що протягом цього часу він переховувався в різних місцях. Нині з ним проводять необхідні слідчі дії, опісля – доставлять в ІТТ.

Нагадаємо, Сергій Плотніков втік з-під варти 13 вересня. За цим фактом розпочали кримінальне провадження за статтею 393 Кримінального кодексу України. На його пошуки були орієнтовані усі наряди правоохоронців: щоденно на виявлення зловмисника задіювалось близько двох сотень поліцейських.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
arti Показати IP 11 Жовтня 2021 16:41
добавят пару лет
турист Показати IP 11 Жовтня 2021 17:33
Зловили пізд*страдатєля. Далеко не втік.
Лучанка Т Показати IP 11 Жовтня 2021 19:48
Богу дякувати, одною мерзотою на волі менше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus