USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З кого формують 2 оборонні батальйони на Волині

12 Травня 2014 12:07
На Волині створюються 2 батальйони добровольців, які будуть діяти у складі Збройних сил при Міністерстві оборони України. В майбутньому ці люди будуть навчені та оборонятимуть нашу область.

Батальйони будуть виконувати функції територіальної оборони, охорони державного кордону і стратегічних об'єктів, а також забезпечення діяльності органів державної влади.

Такі батальйони створюються в усіх областях України. Уже сформовані батальйони територіальної оборони у східних областях на Львівщині, зараз формуються на Волині. Про це в коментарі Інформаційному агентстві Волинські Новини розповів керівник регіональної прес-служби ЗСУ підполковник Володимир Скоростецький.

Наразі батальйони формують з добровольців, які висловили готовність служити в Збройних силах України, залишили свої дані у військкоматах області. Служба буде здійснюватися на контрактній основі: рядовим солдатам пропонують контракт на 3 роки, офіцерському складу – на 5 років.

Зарплати залежатимуть від терміну служби. Наприклад, перша зарплата по першому контракту для рядового солдата – від 2,5 тисяч гривень.Чим довше людина служить, тим більшу зарплату отримуватиме.

Заходи з комплектування проходять згідно з законом "Про затвердження указу президента України "Про часткову мобілізацію" та указу президента "Про затвердження положення про територіальну оборону України". Повноваження щодо створення підрозділів покладено на обласні військові комісаріати.

Коли ситуація в країні стабілізується, і батальйони будуть розформовувати, усім, хто хоче продовжувати службу в ЗСУ, буде запропоновано перевестися в інші військові частини.

Зазначимо, Самооборона Майдану Волині закликає усіх чоловіків в області вийти на захист України та рідної області. Кожен патріот своєї країни повинен бути готовий служити Батьківщині. Тож, Самооборона Волині долучається до формування Батальйону територіальної оборони Волині, який діятиме у складі Збройних сил при Міністерстві оборони України.

Долучитися до БАТАЛЬЙОНУ територіальної оборони можна у різний спосіб: 1. Прийти до штабу Самооборони Майдану Волині – місто Луцьк, пр. Перемоги, 14 (2-й поверх). 2. Зателефонувати за номером (067) 11 00 577
3. Зареєструватися у цій он-лайн формі (після реєстрації згодом чекайте на дзвінок ).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
gbnfyyz Показати IP 12 Травня 2014 13:53
Данильчучка записався?
соня Показати IP 12 Травня 2014 16:44
І всіх треба воєнкомів, і міліцію, і начальство з своїми синками, і синків депутатів, щоб по нічних клубах не шлялися!
п Показати IP 12 Травня 2014 20:48
коментар було видалено
007 Показати IP 15 Червня 2014 13:02
Зігнали всі військомати(примусово),а зараз не нахваляться!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus