USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині судять 30 чоловіків, які ухилилися від мобілізації

25 Лютого 2015 18:08
На Волині розслідують 30 кримінальних проваджень за ухилення від мобілізації. Непокірні призовники один за одним сідають на лаву підсудних, - інформує ТРК «Аверс».

Житель Горохівського району перебуваючи у складі 1-го батальйону територіальної оборони самовільно залишив військову частину. За це, згідно з вироком Володимир-Волинського міського суду, він отримав три роки позбавлення волі з іспитовим терміном – два роки.

З таким вироком не погодився представник військової прокуратури. Він подав на апеляцію і вимагав реального покарання для солдата.

Щоправда, під час розгляду скарги, прокурор від неї чомусь відмовився. Причини не пояснив. Про неї радив запитати в засудженого.

Військовослужбовець, своєю чергою, теж виявився не говірким та не захотів коментувати ситуацію.

«Оскільки прокурор, який брав участь у розгляді справи в суді першої інстанції, відмовився від своєї апеляційної скарги, а інші учасники судового процесу в апеляційному порядку вирок не оскаржили, тому апеляційне провадження підлягає закриттю», - сказав головуючий суддя Сергій Міліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus