USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

На Волині судитимуть прикордонника?

10 Грудня 2013 15:34
За вимагання хабара від громадянина Польщі на Волині судитимуть прикордонника, - повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Прокуратура розслідує кримінальне провадження стосовно заступника начальника відділу по роботі з іноземцями та адміністративного провадження Луцького прикордонного загону.

Посадовця звинувачують у тому, що вимагав хабара від громадянина Польщі, - йдеться у повідомленні.

Слідчий Волинської прокуратури подав клопотання до суду, в якому просить надати йому тимчасовий доступ до інформації про вхідні та вихідні дзвінки підозрюваного, які можуть стати доказами у справі. З метою всебічного розслідування кримінальної справи суд вирішив задовольнити клопотання прокурора та надати йому доступ до вищезазначеної інформації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хто знає Показати IP 10 Грудня 2013 17:34
А майора-мажора-вбивцю з Любешова вже судили? Чи парєшалі на дурку? Який результат? Хто знає, напишіть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus