USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині судили водія, який любить їздити п’яним: його вдруге за місяць оштрафували на 51 тис. та на 10 років позбавили прав

3 Лютого 2024 19:25
На Волині судили любителя п’яної їзди. Рівно через місяць після судової постанови, якою керманича оштрафували на 51 тисячу гривень та на десять років позбавили посвідчення водія, він знову сів за кермо п’яним. Цього разу суд призначив водію аналогічне покарання.

Про це стало відомо з постанови Ратнівського районного суду.

Як ідеться у матеріалах справи, Степан Т. протягом року неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за п’яне водіння. Востаннє – постановою Ратнівського районного суду від 6 грудня минулого року, згідно з якою Степана Т. визнано винним у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 130та ч.5 ст.126 КУпАП, і накладено адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 51 тисяча гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на десять років.

Читати ще: У Луцьку в комендантську годину спіймали п’яного водія Opel: його оштрафували на 51 тис. грн та на 10 років позбавили прав

Проте на чоловіка таке покарання ніяким чином не вплинуло. 6 січня близько першої години ночі він п’яним керував Volkswagen Passat, рухаючись вулицею Привітною у селищі Ратне. Проходити огляд чоловік не захотів, також у нього не було водійського посвідчення.

На розгляд справи Степан Т. не з’явився, тому суд змушений був розглядати її без нього. Феміда дійшла висновку, що водій знову вчинив адміністративні правопорушення, передбачені ч.3 ст.130, ч.5 ст.126 КУпАП.

Степана Т. знову оштрафували на 51 тисячу гривень та на десять років позбавили права керування авто. Однак автомобіль у нього не конфіскували, адже він йому не належить.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Хз Показати IP 3 Лютого 2024 19:48
Цікаво, на скільки наступні рази штрафуватимуть
130.ч3 Показати IP 3 Лютого 2024 23:25
А де згадка про ТЗ. В рішенні суду ніхто і не згадав про (оплатне, або без оплатне вилучення ТЗ згідно ст130 ч.3). Навряд чи ВАЗ там був.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus