USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

10 років без прав та 51 тисяча штрафу: біля Луцька спіймали п’яного водія, якого раніше позбавили водійського посвідчення

3 Грудня 2023 23:37
У Луцьку вкотре судили водія, який, незважаючи на постанови суду, продовжує їздити за кермом п’яним та без водійського посвідчення.

Цього разу Луцький міськрайонний суд оштрафував горе-водія на 51 тисячу гривень та на 10 років позбавив його водійського посвідчення.

З матеріалів справи відомо, що 16 жовтня у Рованцях водій SKODA Octavia Микола Г. керував авто в стані алкогольного сп’яніння. Результат драгера – 2,02 проміле. Також з’ясувалося, що водій взагалі не мав права сідати за кермо, адже його раніше позбавили водійського посвідчення.

Читати ще: На Волині водій отримав постанову про п’яне водіння без прав, а через місяць знову попався: у нього вилучили авто

Оскільки Микола Г. не вперше протягом року притягувався за аналогічні правопорушення, його дії кваліфікували за ч. 5 ст. 126, ч. 3 ст. 130 КУпАП. До слова, чоловік на суд не з’явився.

Докази підтверджували вину Миколи Г., тому суд оштрафував його на 51 тисячу гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на десять років.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus