USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині судитимуть ексначальника одного з відділів поліції за вимагання $6 тис. хабара

4 Серпня 2020 10:53
До суду скеровано обвинувальний акт відносно колишнього начальника одного з відділів ГУ Нацполіції Волинській області. Він обвинувачується у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, повідомляють у пресслужбі відомства.

Слідством встановлено, що правоохоронець вимагав від громадянина 6 000 доларів США. За ці кошти він обіцяв не притягувати чоловіка та його матір до кримінальної відповідальності, а також не вилучати автомобіль марки «Volkswagen Passat».

21 лютого 2020 року посадовця поліції затримано під час одержання частини неправомірної вигоди у сумі 3 000 доларів США в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Львівської області, оперативний супровід - Волинське управління ДВБ України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Клок Показати IP 4 Серпня 2020 14:05
І шо тут такого,я завжди так робив .
Судья Клок Показати IP 4 Серпня 2020 14:44
Жизнь ворам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus