USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині судитимуть митника, який брав хабарі при оформленні фарби

20 Вересня 2019 15:15
За одержання неправомірної вигоди на Волині перед судом постане державний інспектор митного поста «Піща» Волинської митниці Державної фіскальної служби, інформує прокуратура Волині.

У червні-липні 2019 року митник одержав від громадянина грошові кошти в сумі 220 доларів США за нестворення штучних перешкод під час митного оформлення вантажу фарби через пункт пропуску «Пулемець» митного поста «Піща» Волинської митниці ДФС.

Злочинні дії державного інспектора були викриті під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області спільно з працівниками Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, за оперативного супроводу Управління Служби безпеки України в області.

Митника, який щиро розкаявся у скоєному, обвинувачують в одержанні неправомірної вигоди (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 368 КК України) й подальшу його долю вирішуватиме суд.

Зауважимо, що за такий злочин Кримінальним кодексом України передбачено покарання у виді штрафу від однієї тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк від трьох до шести місяців, або позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тор Показати IP 20 Вересня 2019 15:42
А морду закрили, щоб після того як відкупиться міг повернутись на роботу???
народна прокуратура Показати IP 20 Вересня 2019 15:53
До вироку суду людина вважається невинуватою, тому не можна оприлюднювати дані про неї в ЗМІ, адже це потягне за собою позов підозрюваного до правоохороного органу, який суд без сумніву задоволить і держава з бюджету заплатиь хабарнику за порушення йоо прав. Кому ще це може бути не зрозумілим?
Людмила Показати IP 22 Вересня 2019 20:59
Ха-ха-ха-ха........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus