USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині судитимуть поліцейського, якого затримали на хабарі

26 Квітня 2016 17:59
Працівника поліції судитимуть за одержання неправомірної вигоди у розмірі 400 доларів. Про це інформують у прес-службі прокуратури області.

Прокуратура Волинської області скерувала до суду матеріали кримінального провадження про одержання неправомірної вигоди старшим оперуповноваженим в особливо важливих справах територіального підрозділу 2-го відділу управління захисту економіки у Волинській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Правоохоронець використовував надану йому владу задля одержання від громадян, які здійснюють незаконні оборудки із підакцизною групою товарів (тютюновими та алкогольними виробами), неправомірної вигоди.

Під час здійснення службової діяльності, під час проведення у листопаді минулого року обшуку в оселі громадянки, яка займалася такою незаконною діяльністю, працівник поліції дізнався про її заняття й вирішив скористатися з цього.

12 березня 2016 року, попередньо узгодивши час і місце зустрічі у Любомлі, правоохоронець прийшов по "данину" й одержав від жінки неправомірну вигоду в сумі 400 доларів США за непритягнення її до встановленої законом відповідальності.

Після цього його одразу викрили працівники прокуратури Волинської області та Управління СБУ в області. Під час досудового розслідування правоохоронець щиро розкаявся у вчиненому й активно сприяв розкриттю злочину. Від посади його відсторонили. Подальшу долю працівника поліції вирішуватиме суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus