USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

На Волині судитимуть працівника УБОЗу

30 Вересня 2014 18:25
Оперуповноваженого УБОЗу судитимуть за одержання неправомірної вигоди. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Слідчий відділ прокуратури Волинської області завершив досудове розслідування у кримінальному провадженні та скерував до суду обвинувальний акт щодо оперуповноваженого в особливо важливих справах до відділу боротьби з етнічними організованими злочинними групами та екстремізмом УБОЗ УМВС України у Волинській області.

Встановлено, що правоохоронець вимагав та одержав неправомірну вигоду в сумі понад 9 тисяч гривень від особи, яка вчинила тяжкий злочин, пообіцявши зловмиснику не притягати його до кримінальної відповідальності.

Працівник міліції, звісно ж, був обізнаний із методами та способами виявлення злочинної діяльності правоохоронними органами і добре продумав схему одержання коштів, проте завдяки злагодженій роботі відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях та слідчого відділу прокуратури Волині вдалося встановити, хто, де, коли, як і кому передавав гроші, аби виконати вимоги оперуповноваженого про надання йому неправомірної вигоди.

Тепер міру покарання для працівника міліції, який наразі відсторонений від посади, визначить суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
житель Луцька Показати IP 30 Вересня 2014 20:26
на території наркологічного диспансера , що на Карбишева ДЕО таксі торгує кожний день наркотою всі знають , але міліція нічого неробит бо в долі !
Смолка Показати IP 30 Вересня 2014 21:02
Кого то єфтенія ?
гусь Показати IP 30 Вересня 2014 22:00
напиши номер машини це брехня
Штефан, Луцьк Показати IP 1 Жовтня 2014 10:14
"ВН" у своєму амплуа: навіть не написали де це було. Нібито у Луцьку. А хабаря де взяв той дядя?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus