USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині тривають змагання комп'ютерних талантів «Золотий Байт»

10 Березня 2015 12:05
Майже 200 дітей Волині зареєструвалися на участь у першому етапі Міжнародного чемпіонату комп'ютерних талантів «Золотий Байт». З них до другого етапу потрапило 36 осіб.

Так, перший етап, тривав з 15 жовтня 2014 року по 21 лютого 2015 року на спеціальному інтернет-порталі.

Другий розпочався 27 лютого і триватиме до 23 березня.

За його результатами кілька лучан поїдуть представляти Волинь на Міжнародному Чемпіонаті 18-19 квітня в Києві.

Найпопулярнішими номінаціями цього року, як зазначають організатори, серед учасників стали наступні:

– для юних користувачів комп'ютерів - Junior competition;

– зі створення веб-сайту або веб-проекту - Web–design;

– зі створення ігрових персонажів - Character design.

Борис Іваненко, учасник у номінації Junior competition, поділився, що для нього участь у такому чемпіонаті – це чергова висота. Він прагне здобути перемогу не лише на регіональних змаганнях, а й на міжнародному етапі.

Ганна Романюк, яка також зареєструвалася у номінації Junior competition, вирішила взяти участь у чемпіонаті після перемоги в олімпіаді «За IT – майбутнє». «Мене цікавлять інформаційні технології. Хочу оцінити свої сили», – заявила дівчина.

Денис Решетник та Микола Кикець мріють стати програмістами. І для них змагання – чудова можливість випробувати власні сили, а ще, зі слів самих хлопців, показати батькам, на що вони здатні.

Водночас багато учасників не пройшли навіть відбіркового етапу через недопрацювання у своїх проектах та презентаціях. Для них організатори змагань – комп’ютерна академія «ШАГ» – створили спеціальну номінацію Freestyle. Переможці у ній отримають призи від журі, але не зможуть взяти участь у Міжнародному Чемпіонаті.
Довідково.

Міжнародний чемпіонат комп'ютерних талантів «Золотий Байт» заснований Комп'ютерною Академією ШАГ у 2008 році. Конкурс орієнтований на молоде, прогресивне покоління, яке прагне проявити та реалізувати свої здібності у сфері IT-технологій, дизайну та комунікацій.

Учасниками Міжнародного чемпіонату комп'ютерних талантів «Золотий Байт-2015» є молоді люди, які вивчають ІТ-технології, прагнуть побудувати успішну кар'єру в сфері ІТ, готують свої стартапи, а також є креативними та творчими, які бажають проявити свої здібності в рамках існуючих номінацій. Брати участь у Чемпіонаті можуть школярі, студенти (будь-яких форм навчання), випускники 2014 року.

Чемпіонат передбачає як особисту, так і командну участь у певних номінаціях.

Учасниками Чемпіонату є усі користувачі, які зареєструвались та виконали умови першого етапу Чемпіонату в період з 15 жовтня 2014 року по 22 лютого 2015 року на порталі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Оля Показати IP 19 Березня 2015 21:54
Дуже достойна контора!
ала Показати IP 22 Березня 2015 20:56
Бачу свого племiнника!
Дімка Показати IP 25 Березня 2015 11:41
Мій знайомий приймав участь. Розробляв героя! Каже, що сподобалось.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus