USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині у 71-річного пенсіонера вилучили зброю

18 Вересня 2017 15:18
У 71-річного пенсіонера вилучили пневматичну гвинтівку та боєприпаси.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Учора, 17 вересня, під час огляду будинку 71-річного жителя Горохівського району оперативники виявили пневматичну гвинтівку «Hatsan» з ознаками переобладнання, 11 патронів калібру 5,6 мм та 5 мисливських набоїв 16 калібру. Відомості за цим фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Вилучену гвинтівку та боєсприпаси направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1. ст.263 Кримінального кодексу України. Мова йде про незаконне поводження зі зброєю, та бойовими припасами. Триває досудове розслідування.

Поліція вкотре наголошує, що за незаконне зберігання зброї, боєприпасів, вибухівки передбачено кримінальну відповідальність. Зокрема, санкція статті 263 Кримінального кодексу України, передбачає позбавлення волі на строк до семи років.

У випадку добровільної здачі зброї в органи та підрозділи поліції громадяни звільняються від кримінальної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хехъ Показати IP 18 Вересня 2017 17:53
почему на фото гладкоствольное оружие? 71 летний юноша знает цену модным девайсам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus