USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У ДТП на Волині загинула людина

17 Жовтня 2016 15:15
У дорожньо-транспортній пригоді загинув молодий хлопець, - повідомляє прес-служба волинської поліції.

Зоурема, у суботу, 15 жовтня, на вулиці Володимирській в місті Устилуг під колеса автомобіля «Fiat Ducato» потрапив 29-річний пішохід, житель села П’ятидні. За кермом автомобіля перебувала 21-річна мешканець Нововолинська.

Внаслідок ДТП пішохід від отриманих травм загинув на місці події.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують всі обставини пригод.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Устим Показати IP 17 Жовтня 2016 15:28
Жах що робиться на дорогах і життя людей забирають люди. Куди прть як самі необережні то хоч бережіть інших життя ніхто не давав вам права забирати життя і калічити інших людей. Співчуваю рідним загиблого!
Кармалюк до Устим Показати IP 17 Жовтня 2016 18:27
Жаль хлопця. Завелика ціна прогулянки ПОСЕРЕДИНІ ДОРОГИ В ТЕМНУ ПОРУ ДОБИ. Хто не їздив за кермом, той слабо уявляє видимість при ближньому світлі, коли тебе сліплять дальнім і плюс дорога блищить. Шкода, що люди не цінують свого життя.
Володимир Показати IP 17 Жовтня 2016 20:07
Що ви пишите !!!!!! Вул.Володимирська м.Устилуг знаходиться аж біля оз.Лісного по вашій статті...........
Саша Показати IP 29 Жовтня 2016 17:19
Це не правдива інформація. І взагалі, що це за посилання на прес- службу поліції. Я точно знаю що дтп сталося між Пятиднями і о. Лісне. Я там був і все бачив на власні очі. Подія сталася 15.10.16р близько 6.00 ранку. Автомобіль Фіат їхав з митниці і збив хлопця, який йшов йому на зустріч посередині дороги. Удар прийшовся на ліву сторону машини, тобто зі сторони водія. На зустріч їхав великий білий бус на дальньому світлі фар. Тому водій Фіата не побачив людини на дорозі, враховуючи ще й не сприятливі погодні умови. Дтп сталося поза населеним пунктом і швидкісний режим не було порушено. Впершу чергу люди не шкодують своє життя і здоров"я. Можливо я не правий, але поясніть чому він йшов в ночі ( було ще темно) посеред дороги, де поблизу не має пішохідних переходів і дорога не освітлюється. І не одна з машин, які їхали, і пізніше стало відомо, що бачили людину на дорозі, не зупинилися, не викликали поліцію і взагалі не відреагували. А за кермом була дівчина, якій дійсно 21 рік. В цій ситуації хто і в якій мірі винен нехай вирішує слідство. А я хочу висловити співчуття як сім"ї загиблого, так і цій дівчині, яка отримала психологічну травму на все життя. Треба уважніше ставитись до людей, вчити і пояснювати дітям, як себе потрібно поводити на дорозі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus