USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині у пожежі загинув чоловік, його співмешканка − у лікарні

9 Грудня 2019 11:12
У місті Любомль Волинської області трапилась пожежа, у якій загинув чоловік 1978 року народження, а його співмешканка 1987 року народження потрапила до реанімації.

В коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини у пресслужбі ДСНС Волині повідомили, що ймовірною причиною смертельної пожежі став недопалок, який потрапив на синтетичне крісло, яке і почало тліти. Пожежники на виклик не виїжджали, оскільки загоряння ліквідували самостійно.

Як повідомили місцеві мешканці Під Прицілом, у квартирі пари ввечері 5 грудня було застілля. Коли ж гості розійшлись, жінка лягла спати. Серед ночі прокинувшись від кашлю та їдкого диму, помітила, що її співмешканець лежить на підлозі без ознак життя.

Швидка медична допомога доставила постраждалу жінку, мешканку Луцька, у відділення реанімації Любомльської лікарні. На жаль, чоловіка не вдалось врятувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus