USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

На Волині в жінки посеред вулиці вкрали віз з конем: крадія посадили на 4 роки

13 Червня 2021 20:52
На Волині судили рецидивіста, який посеред вулиці вкрав у жінки віз з конем. Ківерцівський районний суд призначив злочинцю покарання у виді чотирьох років позбавлення волі.

Злочин трапився 12 грудня минулого року в смт. Олика поблизу сільської ради. Так, в обідню пору злочинець сів на віз, запряжений конем, та взявши за віжки, здійснив рух в напрямку в напрямку Замкової площі. Відзначимо, що злочинця помітила потерпіла, тож злочин кваліфікували як грабіж. Сума збитків – 22 тисячі 466 гривень.

У суді грабіжник визнав свою вину, однак відмовився давати будь-які показання, лише зазначив, що здійснив злочин в стані алкогольного сп’яніння.

Потерпіла розповіла, що бачила, як потерпілий вкрав її коня з возом, проте наразі їй все повернули. Відтак жінка просила призначити обвинуваченому мінімальне покарання.

Врахувавши всі обставини справи, зокрема і судимості злочинця, суд призначив йому покарання у виді чотирьох років позбавлення волі.

Фото ілюстративне

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Суддя Дреддд Показати IP 13 Червня 2021 21:09
опа, п'яний покатався на коні з возом і 4 роки... , а вбивають людей, крадуть міль'ярди і... у Верховній раді!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus