USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині відкриють меморіальну дошку загиблому 19-річному бійцю «Азова»

22 Січня 2015 16:44
На Волині відкриють меморіальну дошку загиблому 19-річному бійцю «Азова» Андрієві Снітку. Про це повідомили у прес-службі полку.

Згідно з повідомленням, у неділю, 25 січня, Андрію Снітку, загиблому під Ілловайськом, мало б виповнитися дев’ятнадцять років. Усіх небайдужих запрошують прийти до школи №1 у селищі Маневичі на відкриття меморіальної дошки, яке відбудеться саме в день народження Героя - 25 січня.

Нагадаємо, Андрій Снітко на псевдо Хома віддав своє життя, рятуючи побратимів, 20 серпня у бою за Ілловайськ. Групу Хоми закидали гранатами. Перша граната впала неподалік від хлопця. Скалки її могли зачепити кількох бійців батальйону, і Хома собою прикрив товаришів від вірної смерті, лігши на гранату.

ЧИТАТИ РОЗПОВІДЬ БОЙОВОГО ПОБРАТИМА ХОМИ ПРО БІЙ

Андрій навчався на 2 курсі фізкультурного факультету в СНУ ім. Л. Українки.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus