USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині відкриють оновлений прикордонний підрозділ

12 Серпня 2015 10:28
Відкриття оновленого відділу прикордонної служби «Грабове» Луцького загону на українсько-польському кордоні відбудеться завтра, 13 серпня.

Масштабну реконструкцію підрозділу здійснили за Програмою транскордонного співробітництва «Україна-Польща-Білорусь».

В заході візьмуть участь Голова Державної прикордонної служби України генерал-полковник Віктор Назаренко, Генеральний Консул Республіки Польща в Луцьку пані Беаті Бживчи, Прикордонний Уповноважений Республіки Польща по Надбужанській ділянці Вальдемар Скарбек, Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, а також представники взаємодіючих органів.

У ході урочистого відкриття 4 військовослужбовці підрозділу та члени їх сімей отримають ключі від службових квартир.

Також продемонструють технічні засоби, що використовуються прикордонниками в охороні кордон, зокрема патрульні автомобілі, снігоходи та квадроцикли, отримані в рамках міжнародних проектів.

Місце проведення: Волинська область, Шацький район, село Грабове

Початок заходу: 13:00
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus