USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині відкрили оновлений прикордонний підрозділ. ФОТО

24 Грудня 2015 09:36
Сьогодні на Волині в рамках проекту «Розвиток сучасної інфраструктури відділів прикордонної служби» на українсько-польському кордоні, після повної реконструкції, відбулося відкриття відділення інспекторів прикордонної служби «Новоугрузьке» (відділу прикордонної служби «Грабове»), що в Любомльському районі Волинської області.

Про це повідомили прес-службі Держприкордонслужби.

Облаштування та реконструкція прикордонного підрозділу тривали протягом 2013-2015 років. За рахунок виділених коштів до ладу привели 23 будівлі та споруди адміністративного, господарчого і комунального призначення та будинку для офіцерського складу на 4 квартири.

Гості відділу прикордонної служби під час заходу мали можливість ознайомитись із технічними засобами, що використовуються прикордонниками в охороні кордону. Зокрема, це озброєння та спеціальні засоби, а також технічні засоби, що були отримані в рамках зазначеного міжнародного проекту, серед яких патрульні автомобілі, снігоходи та прилади тепловізійного спостереження.

Під час урочистостей кращих військовослужбовців та працівників відзначили відомчими нагородами.

Крім того, в рамках цього проекту вчора на Львівщині, також на кордоні з Польщею, після реконструкції був відкритий відділ прикордонної служби «Сянки».

Загалом в рамках проекту виділили кошти на облаштування 9 відділів прикордонної служби - «Мігове», «Сянки», «Грабове», «Павловичі», «Коритниця», «Новоугрузьке», «Висоцьк», «Амбуків», «Ніжанковичі».

Довідково: проект «Розвиток сучасної інфраструктури відділів прикордонної служби» реалізується за Програмою транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна Європейського інструменту сусідства та партнерства, що був започаткований у вересні 2012 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
шеф Показати IP 24 Грудня 2015 09:58
погранци.показухою совітською попахує. вимиті машини напружені працівники. розслабтесь.робіть свою роботу чітко і жорстко.без показухи.
Ряженим Показати IP 24 Грудня 2015 10:27
На сході хлопці в окопах сидять, по вулиці гроші їм по гривні збирають. Тут можуть і в хліві пожити з ряженими генералами, але не під градами.
Анонім Показати IP 24 Грудня 2015 11:05
Получается, что капитально отремонтировали, например, 9 - А класс школы №5, а классное помещение, занимаемое этим классом. Иными словами, отремонтировали учеников, а не помещение. Аналогичное следует из названия статьи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus