USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині відкрили мобільні пункти обігріву громадян

18 Січня 2016 10:29
Внаслідок складних погодних умов на території Волинської області рятувальник зафіксували випадки обмороження та переохолодження громадян.

Про це під час оперативної наради у голови ОДА сьогодні, 18 січня, повідомив начальник ДСНС у Волинській області Володимир Грушовінчук.

Як повідомив головний рятувальник області, з початку січня 2016 року з снігових заметів на території області було вивільнено 21 автомобіль.

Також 35-м особам було надано відповідну допомогу.

Задля збереження життя і безпеки волинян було відкрито 33 пунктів обігріву, чотири із яких – мобільні, тобто мають можливість виїзду на місце створення надзвичайної ситуації.

«Такі пункти ми можемо розвернути протягом години і таким чином надати допомогу тим,хто потрапив у складну ситуацію і ризикує замерзнути. Функціонують й 33 стаціонарні пункти відстою транспорту на випадок снігових заметів.

АДРЕСИ ПУНКТІВ ОБОГРІВУ НА ВОЛИНІ

Також діє оперативна карта доріг, доведена до водіїв, щоб люди могли вчасно реагувати на затори на дорогах», - свого часу повідомив Володимир Грушовінчук під час засідання антикризового штабу, що відбулось 15 січня 2016 року.

Зокрема, у зимовий період рятувальник залучили 298 одиниці техніки і 438 чоловік особового складу.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини раніше інформувало про те, як вберегтися від переохолоджень та обморожень і як надавати першу медичну допомогу в таких випадках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
рома Показати IP 18 Січня 2016 10:50
де побачити карти і де пункти обігріву якщо є стаціонарні напишіть же накінець

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus