USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині відновили «поранену» в АТО вантажівку

1 Липня 2015 14:30
Вантажний автомобіль «КАМАЗ-5320», який належить військовій частині В-0259, нещодавно відремонтували та привели до ладу в автогаражі Любомльського лісгоспу.

Про це повідомляє «Волинська газета».

Як розповів головний інженер Сергій Дудар, відновлена вантажівка вже знову поїхала до бійців на передову.

«Авто, яке притягли на буксирі із зони АТО, виявилося у дуже поганому стані, тож хлопцям було над чим попрацювати. В результаті – замінили чотири шини на нові, акумулятор, відремонтували гальмівну систему, двигун, електрообладнання, відновили борти, пофарбували. Після того вантажівка готова й надалі слугувати бійцям, уже самостійно рушила до військової частини».



Окрім цього, на цьому держпідприємстві за останніх два місяці було завантажено два вагони рудстійки для потреб оборони у зону АТО, відправлено військовим 15 лежаків, 4 кубометри обрізного пиломатеріалу для Луцького прикордонного загону.

Відколи на сході України іде війна, хлопці, які перебувають там, особливо потребують підтримки – як моральної, так і матеріальної. Не лишається осторонь цих болючих питань для держави і Любомльський лісгосп, усіляко відгукується на потреби, допомагає та сприяє в обороноздатності, виконує певні розпорядження.

За роботу, співпрацю та розуміння потреб армії лісівникам подякував тимчасово виконувач обов’язків Любомльського міжрайонного комісара Роман Гузь. Він висловив сподівання, що ДП «Любомльське ЛГ» і надалі сприятиме зміцненню обороноздатності українського війська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus