USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині відновили рух автобусів до Ковеля, Володимира-Волинського та Олики

22 Червня 2020 15:20
На Волині відновили рух громадського транспорту до міст Ковель та Володимир-Волинський, а також до селища Олика Ківерцівського району, повідомляє ВолиньPost.

За словами голови правління ПрАТ «Волинське обласне пiдприємство автобусних станцiй» Інеси Корнейчук, у суботу, 20 червня, запрацювали автостанції у 3 населених пунктах, де вони раніше були закриті через складну епідеміологічну ситуацію.

Вона також наголосила, що незважаючи на те, що запрацювали майже всі автостанції, кількість пасажирських перевезень усе одно обмежена через заборону на міжобласний рух автобусів. А нелегальні перевізники використовують ситуацію із заборонами. Проте порушують навіть легальні перевізники, просто не виконуючи вказівок облдержадміністрації.

«Нині це може контролювати лише трансбезпека, але в них обмежений штат, вони не можуть охопити всю область. Ми ж самі не можемо штрафувати за порушення. Не маємо таких повноважень», - каже Інеса Корнейчук.

Вона додає, що нині «ВОПАС» зазначає неабияких збитків: «Дуже мало людей. Пасажири, які раніше їздили рейсовими автобусами, за час заборони на них звикли до нелегальних перевізників, які возили і возять бусиками, для прикладу, 6-місними. Дуже впав пасажиропотік,але нам у цій ситуації ніхто не допомагає».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Kep Показати IP 23 Червня 2020 08:19
Дозвольте запитати: а де логіка? ТЦ і садки закривають, а люди нехай і далі розводять цю "заразу".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus