USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани домоглися свого – рух маршруту № 4 продовжили

21 Травня 2015 10:02
У схему руху за автобусним маршрутом №4 «Залізничний вокзал – Вересневе» внесли зміни під час засідання виконавчого комітету міської ради 20 травня.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Нагадаємо, мешканці мікрорайонів ДПЗ та Вересневе вимагали у Луцького міського голови, аби той вирішив проблему із їх доїздом до дачних масивів. Так, проблема маршруту №4 особливо «боліла» місцевим пенсіонерам уже протягом декількох років. Саме з твердим наміром вирішити ситуацію вони й завітали на прийом до очільника міста Миколи Романюка 18 травня.

Лучани розповіли, що запропонований обласною державною адміністрацією маршрутний автобус № 201 не може їх повною мірою задовольнити. І з настанням дачного сезону кількість пасажирів значно збільшилася.

Микола Романюк зазначив, що він узгодив питання з головою облдержадміністрації. Отже, у схему руху за автобусним маршрутом №4 «Залізничний вокзал – Вересневе» внесли зміни – продовжили рух автобуса № 4.

Також розглянувши звернення мешканців міста, враховуючи погодження підприємства ПрАТ «Луцьке АТП-10701», погодження Волинської обласної державної адміністрації, з метою покращення пасажирських перевезень у Луцьку внесли зміни в схему руху за автобусним маршрутом №3 «Гаразджа (кладовище) – Госпіталь», продовживши рух автобусів до садово-городніх масивів «Світоч», «Воротнів» та «Гаразджа».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
фу Показати IP 21 Травня 2015 11:02
коментар було видалено
лаврів Показати IP 21 Травня 2015 11:31
Ося порішав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus