USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині відремонтують бомбосховища

26 Березня 2014 13:37
90% об’єктів захисту для населення Волині – у занедбаному або напівзруйнованому стані. А це – неприпустимо в умовах можливої війни у Криму.

Про це під час засідання 57 сесії Луцької міської ради сьогодні, 26 березня, повідомив депутат Луцької міської ради Сергій Сівак.

Зі слів депутата, накопичення військ на кордонах створює ризики для цивільного населення країни, у тому числі й лучан.

«Правові засади захисту покладають на органи місцевої влади. У 90% випадків об’єкти захисту в занедбаному стані. Жодних заходів щодо їх обстеження та ремонту не проводилось», - каже депутат.

Також він попросив перевірити наявність засобів індивідуального захисту, якими міська влада зобов’язана забезпечити населення у разі екстреної ситуації. На думку обранця громади, наразі це як ніколи актуально.

Таку ініціативу на сесії підтримали. Також Луцький міський голова Микола Романюк пообіцяв надати інформацію про стан захисних об’єктів та споруд для населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
)))))))))) Показати IP 26 Березня 2014 15:38
А як подивитись мапу місцезнаходження бомбосховищ у Луцьку???
Я Показати IP 26 Березня 2014 16:07
ну-ну поживем побачим
Оля Показати IP 26 Березня 2014 16:08
А на що вони їм,всі олігархи полетять у космос на випадок чого.А нам і так і так каюк

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus