USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутати Луцької міськради вимагають звільнення Авакова

31 Березня 2014 11:55
Луцькі обранці громади написали звернення виконувачу обов’язків президента Олександру Турчинову щодо звільнення Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, у випадку, якщо доведуть його провину у смерті Олександра Музичка (Сашка Білого).

Про це стало відомо під час другого пленарного засідання 57 сесії Луцької міської ради сьогодні 31 березня.

Так, у тексті звернення обранців громади йдеться про те, що представники Правого сектора Волині вважають загибель Олександра Музичка такою, що носить ознаки політично-замовного вбивства. Також вони глибоко стурбовані кризовою, на їхню думку, ситуацією в структурах МВС.

У зверненні йдеться про те, що представники Правого сектора вимагають у разі доведення вини звільнити Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та його першого заступника Володимира Євдокимова. На їхню думку, у Генеральній прокуратурі України та СБУ зобов’язані провести незалежне, неупереджене розслідування та відкрити кримінальне провадження за фактом трагічної загибелі, залучивши до розслідування міжнародних фахівців, ЗМІ та представників громадськості. Міністра внутрішніх справ просять оприлюднити деталі спецоперації та в разі доведення провини, притягнути до кримінальної відповідальності усіх керівників і виконавців, причетних до загибелі Олександра Музичка.

Секретар міськради Сергій Григоренко зауважив, що на його думку те, що сталося з Сашком Білим справді сколихнуло суспільство.

«Є різне ставлення до цієї людини, але в будь якому випадку вбивство неприпустимо», - наголосив він і зазначив, що потрібно через відкрите голосування підтримати компромісний варіант звернення до теперішнього очільника держави.

«Порядний міністр мав би подати у відставку, він не дивлячись на особисті статки, тримається зубами за посаду», - додав депутат міськради Андрій Осіпов.

На це очільник волинського осередку Правого сектора Павло Данильчук відповів що, зважаючи на те, що ситуація у державі критична, замість того, аби проводити спецоперації стосовно нейтралізації сепаратистів, правоохоронці «вбивають і сажають під домашній арешт активістів, які творили революцію. Також він висловив власне здивування стосовно того, «як могла людина в наручниках тричі вистрелити собі в серце».

Утім, із 39 обранців громади 34 підтримали ініціативу щодо звернення до Олександра Турчинова.

Тим часом, від імені мешканців Луцька представники Правого сектора висловили співчуття родині та побратимам загиблого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
правдолюб Показати IP 31 Березня 2014 12:06
До яких пір ці кончені уй...ки будуть керувати нормальними людьми!Данильчук вроде хлопець сам по собі нічого,алеж тут як тут ця політична пр...ка Осіпов,складаеться думка що гірше тим краще.Якщо цим муділам не закриють йіхні свинячи пицики,Украйіні кінець!
Оля до правдолюб Показати IP 31 Березня 2014 12:15
100000%%%%%
Правому сектору від до правдолюб Показати IP 31 Березня 2014 12:41
З радістю констатуємо очевидне - ви (ПС) є політичним трупом в очах жителів Волині. Ні на виборах Президента, ні до Верховної Ради, ні до місцевих рад ваші представники не пройдуть. Тут вам гарантоване 100 відсоткове протистояння народу. НАРЕШТІ ХЛОПЦІ ДОГРАЛИСЬ!!!!
Розумниця до Правому сектору від Показати IP 31 Березня 2014 13:58
"Меня терзают смутные сомнения...".
лучанка Показати IP 31 Березня 2014 12:07
А ті 34 депутата, що підтримали ініціативу вже перейшли в ПС????
паравдолюб Показати IP 31 Березня 2014 12:30
Якщо пройдем вибори призидента негайні перевибори всіх рівнів депутатів ! А зтакими уй...ми які прийшли міскради яб пговорив раз на раз мені 50 ,а тим баранам дай боже по 25!
володимир Показати IP 31 Березня 2014 13:31
невже злякалися якихось сопляків або рильце в пушку.ганьба депутатам міськради.
Волинянин Показати IP 31 Березня 2014 13:50
Треба спочатку детально розібратись,хто насправді був "творцями революції",що так ретиво апелюють до небесної сотні.Бо загиблі в подавляючій більшості ніякого відношення до ПС НЕ МАЛИ.і ВЗАГАЛІ ТРЕБА ДЕТАЛЬНО РОЗІБРАТИСЬХТО З НИНІШНЬОГО ПС має якесь відношення до революції крім покористуватись її іменем.Переконаний,що відкриється дуже багато темноцікавого.А щодо "звернення " депутатів,то воно нікчемне,бо в ньому забагато "ЯКЩО".Пар в свисток.
Джулія Показати IP 31 Березня 2014 15:03
Як "прикро", що депутати ЛМР не читають коментів у "ВН". Ото злякалися б! :-))))))))))))))))
Дмитро Показати IP 31 Березня 2014 15:07
Хотілося б подивитись на ті ваги, на шальках яких будуть позитивні та негативні вчинки Правого сектору, їх здобутки та прорахунки і в підсумку їх доброчесність та моральна низькість. Хоча навіщо дивитись, їх прекрасно можна уявити. Їм явно немає чим похвалитись, якщо відсіятись від дійсних Героїв майдану і від їх здобутків.
Волинянин Показати IP 31 Березня 2014 16:28
Що це? Злочинна недбалість чи свідома діяльність влади прибютівців? Половина українського війська (а їх було понад 20 тис.) в Криму стало на бік окупантів. РНБО на засіданні 27.03.14 р., де була присутня Ю.Тимошенко, заборонила військовим в Криму застосовувати зброю. Без жодного пострілу віддана майже вся бойова техніка, здана стратегічна територія з 2,5 млн. населення. https://uk-ua.facebook.com/ChasPidsumky - 40 днів по Небесній Сотні. Досі жодного імені убивць. Випущено Януковича, Пшонку, Захарченка і т.д. Чому? - В той же час міліція блискавично знищує націоналіста, але панькається з сепаратистами. Збіг обставин чи логіка? Крук круку око не виклює: жоден злочинець не покарани й, Крим злитий, натомість турчинов-аваков вбили націоналіста Музичка (можливо на замовлення кремля) http://zik.ua/tv/video/11487/ http://www.youtube.com/watch?v=1oQqFxdRiAU
Роман Показати IP 31 Березня 2014 19:33
Ті депутати "впихнули" у ПС своїх бандюганів і тепер права качають і залякують всіх, а Романюк, як голова, вже взагалі ваги не має!:(
Лучанин Показати IP 9 Травня 2014 17:43
це ж треба стільки недоумків постять на одній сторінці вони певне із слабкої україни

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus