USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

На Волині вірменин з українським громадянством дав прикордоннику тисячу доларів, аби виїхати до Польщі

15 Липня 2023 20:13
На Волині вірменин з українським громадянством пропонував прикордоннику тисячу доларів хабара за безперешкодний перетин кордону в пункті пропуску «Устилуг».

Про це стало відомо з вироку Володимир-Волинського міського суду.

Як ідеться у матеріалах справи, у березні 2023 року Гагік Ш. намагався виїхати до Польщі через пункт пропуску для автомобільного сполучення «Шегині». Однак отримав відмову, оскільки не підтвердив мету поїздки.

Тоді чоловік знайшов номер мобільного телефону прикордонника, якому зателефонував та запропонував гроші за сприяння у безперешкодному перетині державного кордону України. Під час зустрічі з прикордонником злочинець підтвердив свої наміри.

Читати ще: На Волині жінка дала прикордонниці $1800 хабара, аби її чоловіка випустили до Польщі через «Устилуг»

16 березня Гагік Ш. під час проходження прикордонного контролю прибув до кімнати поглибленої перевірки документів в приміщенні міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Устилуг», де надав вище згаданому прикордоннику тисячу доларів, аби той сприяв в безперешкодному перетині державного кордону України, використовуючи своє службове становище.

Дії порушника кваліфікували за ч. 1 ст. 369 КК України. Між прокурором та Гагіком Ш. була укладена угода про визнання винуватості. Суд, затвердивши угоду, оштрафував його на 51 тисячу гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Верещагін Показати IP 15 Липня 2023 22:22
Тисячу..якби тисяч 8 хоча би
Анонім до Верещагін Показати IP 16 Липня 2023 10:29
Питання, навіщо роздавати громадянство наліво й направо? Понавезли злочинців, будете довго розгрібати авдієві стайні.
Аноніму Показати IP 17 Липня 2023 20:07
Просто купив, а ці просто продали
Валерій Показати IP 18 Липня 2023 15:24
Короче, відкупився.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus