USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Полтавець за 92 тис. грн зробив з себе непридатного до служби та намагався втекти до Польщі через «Ягодин»

9 Липня 2023 22:41
Полтавцю не вдалася афера з виїздом за кордон. Чоловік за 92 тисячі придбав підроблені документи, однак замість того, щоб перетнути кордон, отримав рік умовного покарання.

Відповідний вирок ухвалив Любомльський районний суд.

У листопаді минулого року уродженець Полтави Олексій П. з невстановленою особою через Telegram домовився про виготовлення на його ім’я тимчасового посвідчення військовозобов`язаного, довідки військово-лікарської комісії та довідки про непридатність до військової служби.

Читати ще: За 30 тис. став пенсіонером з інвалідністю: через «Ягодин» до Польщі намагався втекти чоловік з підробленими документами

Він надав свої дані та фотокартку, після чого переказав 91 тисячу 940 гривень за виготовлення «документів». 5 травня Олексій П., будучи особою призовного віку, намагався перетнути кордон через пункт пропуску для міжнародного автомобільного сполучення «Ягодин», однак прикордонники все ж таки розпізнали підробку документів.

У суд обвинувальний акт надійшов з укладеною між обвинуваченим та прокурором угодою про визнання винуватості. Представники Феміди призначили Олексію П. покарання у виді двох років обмеження волі, яке замінили роком іспитового терміну.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus