USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині водій автобуса заснув за кермом під час руху, – пасажири

15 Січня 2018 14:51
Пасажири автобуса “Хотешів – Луцьк” стверджують, що водій, який працює на рейсі, заснув за кермом.

Пасажири, які їхали у згаданому автобусі до Луцька, були змушені вийти з автобуса, через те, що боялися за своє життя, пише Волинська правда.

За словами очевидців, від Ковеля автобус періодично почало “носити” у різні сторони. Пасажири, серед яких більшість – студенти, спочатку не звернули на це уваги. Утім, згодом “викрутаси” автобуса ставали все небезпечнішими, тож хтось із пасажирів вирішив глянути, у чому справа. Виявилося, що водій заснув. Тож пасажири змусили водія зупинитися та вийшли із злощасного транспорту.

Відомо також, що люди викликали поліцію, а водій повернув пасажирам гроші за проїзд, оскільки вони відмовилися їхати з ним до Луцька.

Більше того, за інформацією очевидців, водій мав червоні, заспані очі.

Окрім того, відомо, що наразі поліція з’ясовує деталі ситуації. До слова, о 16:10 згаданий автобус має їхати із Луцька на Хотешів. Тож, чи “знімуть” горе-водія з рейсу, наразі невідомо.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ігор луцький Показати IP 15 Січня 2018 15:30
Файно вчора щедрувалось.
лучанин Показати IP 15 Січня 2018 17:04
Будун в пі?араса
до лучанин Показати IP 15 Січня 2018 23:38
стан водія не є виправданням але прохання до пі?араса трохи більше пі?арастичної поваги! Адже ми не москалі! Нам життя Українців дорожче!
Лучанка Показати IP 17 Січня 2018 12:47
Перед рейсом мав би пройти медогляд !!!
Jq до Лучанка Показати IP 17 Січня 2018 13:23
та не смішіть, де таке є в нашій цивілізованій, демократичній, європейській державі? Останній медогляд перед рейсами водії пройшли ще в радянському союзі, про який зараз навіть згадувати не можна, а далі бардак, безвідповідальність, безкарність у всіх сферах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus