USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині водій «викинув» з маршрутки 15-річного сина загиблого в АТО

25 Листопада 2017 09:23
15-річного Дмитра Гулюка, сина лучанина Сергія Гулюка, який загинув на кордоні з РФ у 2014 році, водій «у грубій формі» висадив з маршрутки.

Про це повідомила мама хлопця, Юлія, на своїй сторінці у Фейсбуці.

Хлопець, який навчається у військовому ліцеї, 24 листопада їхав додому, до Луцька.

"Вчора мого сина Діму (15 років) який їхав із навчання додому (навчається в ліцеї з військовою підготовкою в м. Ковелі) на вихідні, у грубій формі висадив з маршрутного автобуса водій. Він сідав у Ковелі в маршрутку "Шацьк-Луцьк"(АС2961ВО).

Водій заставив вийти дитину з маршрутки, тягнувши хлопця за руку, вирвавши в нього з рук рюкзака та кинувши на протилежне сидіння. Діма змушений був вийти. Водій свій вчинок мотивував тим, що "у мене таких як ти багато і я не змушений вас всіх возити". При тому, що у Дімі був нульовий квиток (безкоштовний квиток з оплаченим касовим збором). І ніхто з пасажирів не заступився за нього.

Коментувати моральність цієї ситуації не буду та й не хочу... Зауважте, навчається у ліцеї з військовою підготовкою. Майбутній захисник нашої Вітчизни", - пише жінка.

Фото сім'ї Гулюк: Сергій, Юлія, Дмитро, Максим та Софія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
остап Показати IP 25 Листопада 2017 09:35
Пора вже тих водіїв ставити на коліна прямо в автобусі!!!
лучанка Показати IP 25 Листопада 2017 09:37
от взяти і відправити того водія в ато, бо розперезалися не тільки в приміських а й у міських маршрутках дітей виганчють. Таке враження що на шиі в себе везуть.
знаю ситуацію переві до лучанка Показати IP 25 Листопада 2017 11:14
А заправте благодійники свої автомобілі і буси пальним і возіть пільговіків хоч місяцями безкоштовно По луцьку і області .... ДЕРЖАВА ПО ЗАКОНАХ НАДАЄ ПІЛЬГИ, а компенсації не надає перевізникам -це 100 відсотків правда ! ДАЙТЕ ПІЛЬГОВИКАМ КОШТИ І ЇХНІМ СІМ'ЯМ І НЕХАЙ ХОЧУТЬ ЗА НИХ ЇЗДЯТЬ А ХОЧУТЬ ХЛІБ КУПЛЯЮТЬ.
Микола до знаю ситуацію переві Показати IP 25 Листопада 2017 14:09
Це дитина героя! Невже життя людини, яка загинула захищаючи нашу країну, не варте, щоб ми хоть щось робили для його рідних. Закон, пільги - а де людяність, співчуття.
Лучанин 22 до знаю ситуацію переві Показати IP 26 Листопада 2017 17:25
Пані захисниця, якщо все так важко і погано, то чому перевізники так стараються виграти тендери і заключити договори на перевезення??? Давайте сядемо і поплачемо за важку долю як перевізників так і водіїв... Якщо ви настільки знаєте ситуацію, то може ви так само ще розкажете про необлікованих пасажирів, яких перевозять ті ж водії?... Скажіть будь ласка, скільком пасажирам, які сідають в автобус за межами автостанції, видається квиток? А таких значно більше ніж тих, хто сідає на автостанції з квитком. За безплатно водій цих людей не везе. То ДЕ ці гроші? ЯК вони обліковуються? А цей хлопчик МАВ в руках квиток. І не його вина що держава даючи йому гарантію безоплатного проїзду не в повній мірі виконала свої зобовязання перед перевізником. А в такому випадку "ЗВИЧАЙНО самим правильним рішенням є здоровому дядькові воювати з дитиною". Якщо незадоволені водії - вперед до керівництва області, держави... А вам, пані лучанка, не треба тут всім розказувати про те, що ви знаєте ЯКА ВАЖКА НЕВДЯЧНА І ЗБИТКОВА робота перевізників.
11 до лучанка Показати IP 25 Листопада 2017 11:30
От взяти і тебе туди відправити . Мабуть він не заплатив за проїзд тому і виставили . От ви патріоти тільки з водія маршрутки можете козла зробити . А чому хліб буде 12 гривень в вас кишка тонка щось зробити.
ігор луцький до 11 Показати IP 25 Листопада 2017 12:03
Написано!!!,що в нього був квиток на пільговий проїзд.
читач до 11 Показати IP 25 Листопада 2017 13:59
Водій маршрутки козел тому, що висадив людину, яка мала на руках квиток. Вартість того квитка не повинна водія цікавити взагалі. Цей водій одназначно і беззаперечно є порушником договорів і угод, які стосуються провадження господарської діяльності з перевезення пасажирів, і повинен бути позбавлений ліцензії. Крапка.
А кому Показати IP 25 Листопада 2017 11:14
А кому ж там заступатись за дитину?тим полішукам дибільним чи людям яким на все насра.и з великої гори????ку.ва вже дістало те егоїстичне і пофігістичне бляд.тво!!!я вибачаюсь,але вже наболіло.....просто так всюди куди не глянь. А таких водіїв потрібно в АТО не воювати а окопи рити в сирій і холодній землі бо такі люди не варті навіть називатись Захисниками вітчизної,це сволота не вихована!
777 Показати IP 25 Листопада 2017 11:43
Дивують насправді не людські якості таких водіїв. Дивує відсутність реакції пасажирів. Про яке громадянське суспільство ми говоримо? Його немає!
До пере Показати IP 25 Листопада 2017 12:07
Шановний у Вас є маршут є ліцензія то чому порушуєте закон і відмовляєтесь возити пільговиків? Те що держава не виплачує компенсацію так це не вина пільговиків які мають цей статус за різних причин і їм теж не хотілося б його мати...хто хлопцеві компенсує врату батька? Якщо ви перевізник то маєте розуміти які ваші обовязкі і права! Ви краще так боріться з не якісним дорожним покриттям на ремонт якого йдуть і ваші кровно зароблені гроші,заодне і на амортизації буде економити,а не дітей викидаєте з авто!
генадій Показати IP 25 Листопада 2017 13:30
Правильно зробив. Правила для всіх одинакові.
читач до генадій Показати IP 25 Листопада 2017 14:56
що саме він правильно зробив? 1) що висадив із автобуса дитину, яка законнно мала на руках квиток, отриманий на автостанції, позбававши її законного права їхати; 2) що порушив правила перевезення пасажирів; 3) що, як останнє сци..ло відігрався на слабкішій дитині? 4) що по свинськи повівся із сином загиблого захисника Вітчизни? Що саме із перерахованого він зробив правильно? Дійсно, правила повинні бути для всіх однакові. Але чому ж деякі водії забувають, що правила стосуються не лише пасажирів, а й перевізників також?
Лариса АндрІІвна до генадій Показати IP 26 Листопада 2017 19:59
А ВЫ СТАЛО БЫТЬ ПО ПРАВИЛАМ ЖИВЕТЕ??? ИЛИ ЖАБА ДАВИТ, КАК ВСЕГДА...? А ВЫ ПОШЛИТЕ СВОЕГО РОДСТВЕННИКА В ГОРЯЧУЮ ТОЧКУ ИЛИ САМИ... ВПЕРЕД !!! -БУДУТЬ І В ВАС ПІЛЬГИ !!! ЖИВЕМ В ОДНОЙ СТРАНЕ, А ВОТ ИЗ-ЗА ТАКИХ ГЕННАДИЙ (В НАС ТАКИХ НАЖАЛЬ БАГАТО...) ВСЕ ХРЕНОВЕЕ СТАНОВИТЬСЯ ... В ЛЮБОЙ СИТУАЦИИ, ДАЖЕ КОГДА НЕПРЕОДОЛИМО "ДАВИТ ЖАБА" - ОСТАВАЙТЕСЬ ПРЕЖДЕ ВСЕГО ЧЕЛОВЕКОМ!!!
Андрій Показати IP 25 Листопада 2017 14:21
"Герой" пацана викинув, ти дорослого ветерана, який має бойовий досвід спробуй з маршрутки викинути, в армії служити сцикнув, а дітей з маршрутки викидати сміливості вистачає, в тилу за спиною хлопців заховався, нічого і до таких Ган..нів добереться рука воїнкома війна ще не скінчилась
Павло Показати IP 25 Листопада 2017 15:27
Хотілось би подивитись в очі цьому "герою"
До Андрія Показати IP 25 Листопада 2017 15:32
Теж ти був такий толклковий був коли була Савурка ,Ізварино. Іловайск,Дебальцево.Для прикладу 2 мб 51 омбр смотався з позицій після другого* градівського* залпу.Зато тут корчать з себе *героїв*Бухати і бунтувати(бойовий досвід) -це досвід який окрім політиків нікому непотрібен. Нажаль я в основному в 2014 -15 роках тільки таке геройство і бачив.
генадій Показати IP 25 Листопада 2017 17:17
На жаль синам, внукам і т,д пільг нема. В іншому випадку в нас вся країна має їздити на «знижках і задармо». А пізніше кумівство, корупція... Така у нас історія.
Свідок Показати IP 25 Листопада 2017 23:03
Те,що вступив в суперечку з дитиною-хамство!!!!!Хай би попробував себе повести так з рівним. Прийдети ви в магазин і скажете,що у вас пільги,вам продадуть хліб???Ні,навіть знижки не зроблять,бо недостачу заплатить продавець. Так і тут,недостачу на заправку,план,платить шофер з зарплати. Пільговики це - вічно болюча тема. Підприємця не хвилює скільки у тебе було пільговиків у нього план. Звертайтесь на гарячі лінії!!!А те,що ви тут написали нічого не змінить,шофера вижинуть,але прийде інший!Якби позбавили ліцензії хоч одного перевізника,то може хтось би і задумався!
Льоня Показати IP 26 Листопада 2017 10:27
водій сам воював!!! пройшов всі гарачі точки, має купу медалей. він цілий день за кермом важко заробляє гроші. не так як ви тут мелете язиками. не подобається купуйте машини на бляхах і вперед у світле майбутнє!
Олександр до Льоня Показати IP 26 Листопада 2017 18:43
Як бі він воював то так бі не вчинив!!! І взагалі п*дло він!!!!!!!
саша Показати IP 26 Листопада 2017 21:56
Сам часто їзджу цими маршрутами, водії к*зли. На пільговиків постійно з коса дивляться і виїзджають з автостанції тільки з декількома пасажирами які мають квитки і мусять деколи стояти бо перевага за тими які платять шоферові. І буває хваляться як по 3 тис собі забирають і що є ще і шефові і заправитизаправити. Власникі, поставте камери і подивіться.
Ім я Показати IP 27 Листопада 2017 16:26
Госномер: АС 2961 ВО Регион: Волынская область Локация: Луцк, междугородные перевозчики Парк: ФО-П Приходько Н.В.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus