USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині впав обмежувач висоти

10 Липня 2014 14:58
Обмежувач висоти для проїзду великогабаритного транспорту впав на проїжджу частину дороги і повністю її перегородив. Трапилося це вночі, 9 липня, на пішохідно-автомобільному мосту, що по вулиці Луцька-Незалежності у Ковелі. У результаті рух автотранспорту на деякий час був паралізований, аж поки комунальники «Добробуту» не демонтували залишки обмежувача. Про це інформує ПроКовель.

Зі слів начальника відділу комунального господарства Олександра Балака, така неприємність, на жаль, трапилася вже втретє протягом місяця.

На місце події виїхали працівники ДАІ та слідчо-оперативна група. Наразі факт перешкоджання руху автотранспорту і його причини внесений до журналу єдиного обліку Ковельського міськрайвідділу УМВС України у Волинській області.

Працівники автомобільної інспекції, які оглядали місце події, стверджують, що вони не виявили ні залишки фарби, ні битого скла, ні гальмівний шлях можливого порушника, який би зачепив та зніс цей обмежувач висоти.

Відповідно, попередня причину автопригоди, зі слів правоохоронців, - хуліганство. Проте в мерії все ж таки вважають, що це великогабаритна фура, яка намірялася проскочити через обмежувач висоти, його пошкодила і зникла з місця події.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
GFR Показати IP 10 Липня 2014 15:02
Поставте відеоспостереження - окупить себе швидко )))
Patrik Показати IP 10 Липня 2014 20:32
Останiм часом Ковель просто штормить сенсацiйними новинами... То начальника Ковельводоканалу виганяють, а сьогоднi ще й журналicта, то Кiндера обговорють,то бомби викопують, а то ще й обмежувач висоти падаэ на землю... Який жах! Отакий наш Ковель, в порiвняннi з цим Волинським мiстечком Словянськ вiдпочиваэ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus