USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині виявили більше 200 порушників правил продажу алкоголю та тютюну

10 Липня 2018 21:33
Податківці Волині здійснили перевірки законності продажу алкоголю та тютюну й виявили сотні порушень, за якими розпочали 7 кримінальних розслідувань.

Про це доповіла начальник головного управління ДФС в області Світлана Савчук під час оперативної наради в голови ОДА.

«Впродовж півріччя ми здійснили 126 перевірок суб’єктів господарювання серед тих, хто продає алкоголь та тютюн. Як результат - виявили 250 порушень. Це торгівля без ліцензій, за нижчими цінами, ніж це передбачено, продаж алкоголю неповнолітнім.

За цими порушеннями склали відповідні протоколи про санкції на 2,2 млн грн, з яких 1,5 млн вже надійшло в бюджет. Також за фактом порушень законодавства відкрито 7 кримінальних проваджень, з них вже 5 справ спрямовано в суд», - інформувала Світлана Савчук.

Нагадаємо, торік очільник фракції БПП «Солідарність» у Луцькій міській раді Петро Нестерук «засвітився» у продажі великої партії контрафактного алкоголю, також у 2017 році волинські фіскали двічі оштрафували його за фальсифікований алкоголь у його ж магазинах. Втім, луцький депутат «відкупився» від податківців за 20 тисяч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus