USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині виявили тисячі роботодавців, які платили менше «мінімалки»

17 Квітня 2018 12:21
Волинські податківці виявили більше 3 тисяч суб’єктів господарювання, які платили зарплату нижчу за мінімальну, втім, дві третини з них вдалося переконати дотримуватися законодавства України, що дало додаткові мільйонні надходження в бюджети.

Про це звітувала начальник головного управління ДФС в області Світлана Савчук під час оперативної наради в голови облдержадміністрації.

«Ми виявили 3,3 тисячі суб’єктів господарювання, які сплачували зарплату меншу за мінімальний розмір - 3727 гривень. З більшістю нам вдалося зустрітися та провести бесіди. Як результат, із них 2,2 тисячі підвищили зарплату своїм працівникам до рівня мінімального. А це додатково дало 3,5 млн. ПДФО і 4 млн єдиного соціального внеску», - інформувала Світлана Савчук.

Та додала, що в цій роботі залучають до співпраці управлінням Держпраці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вік Показати IP 17 Квітня 2018 13:02
А ще перевірте тих хто не працевлаштовує робітників офіційно! і всеодно не платить мінімалки навіть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus