USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині викрили 6 підпільних виробництв

17 Серпня 2016 10:45
Діяльність 6 незаконних виробництв припинили на Волині, - інформує оперативне управління ГУ ДФС у Волинській області.

За фактами незаконного обігу підакцизних товарів розпочали 6 кримінальних проваджень за статтею 204 КК України.

Із шести підпільних цехів, діяльність яких припинили зусиллями оперативників ГУ ДФС у Волинській області, два змішували і реалізовували неякісне пальне, а в чотирьох цехах виготовляли сурогатний алкоголь.

Працівники податкової міліції Волині вилучили з незаконного обігу товарів підакцизної групи вартістю майже 7 мільйонів гривень, з яких по ТМЦ вартістю 2,5 мільйона гривень судом вже прийнято рішення про конфіскацію з подальшим знищенням.

Крім того, за матеріалами оперативних співробітників складено 10 адміністративних протоколів за ст. 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) та 164-5 (зберігання або транспортування алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, на яких немає марок акцизного збору встановленого зразка) КУпАП.

Досудове розслідування у 5 кримінальних провадження вже завершено. Суд виніс 4 обвинувальних вироки, винних осіб притягнуто до кримінальної відповідальності.

Про факти незаконного виробництва, обігу підакцизних товарів та факти незаконного переміщення ТМЦ через Державний кордон України просимо громадян повідомляти за номером телефону 777-102.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 17 Серпня 2016 16:27
Бачів на полиці в магазині підробну горілку Краля називається з українкою на етикетці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus