USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині вилучили авто, яке розшукував Інтерпол

29 Грудня 2018 13:02
У селі Струмівка Луцького району в сервісному центрі МВС під час реєстрації 35-річним місцевим жителем автомобіля "Renault" виявили, що інформацію про цей транспортний засіб внесено до банку даних інформаційної системи Міжнародної організації кримінальної поліції – Інтерпол. Автомобіль поліцейські вилучили та помістили на арешт майданчик.

Про це повідомила прес-служба поліції Волині.

Транспортний засіб перебував на державних номерних знаках Французької Республіки. Слідчі Луцького районного відділення поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст. 198 Кримінального кодексу України. Йдеться про придбання, отримання, зберігання чи збут майна одержаного злочинним шляхом. Санкція цієї статті передбачає, зокрема, покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Цього ж дня, співробітники сектору реагування патрульної поліції у Ковелі виявили у 32-річного водія автомобіля «Mercedes Sprinter 414» посвідчення водія з явними ознаками підробки. Документ вилучили та направили на проведення експертизи до Волинського науково-дослідного криміналістичного центру МВС.

Слідчі Ковельського відділу поліції за цим фактом розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України. Йдеться про використання завідомо підробленого документа. Санкція статті передбачає штраф, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

Проводиться досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Євробидло Показати IP 29 Грудня 2018 13:55
Це дискримінація блях!!!!!!! АААаааааа, людоньки що ж то робиться? Бляху не дають розмитнити!!!! Ааааааа, де атавісти та та та??? Перекривайте траси!!!!! Ааааааа!!!!!! П.С., І що, даже місцеві рішали не пропонували свою допомогу????
олег до Євробидло Показати IP 29 Грудня 2018 16:35
дурень
Autogen Показати IP 29 Грудня 2018 17:19
Авто офіційно куплене в Польші пройшло кордон Польський і Українській а при реєстрації опинилося в Інтерполу . То як працює таможня? І як продають Європейці машини Українцям без жодної поваги до нас.....
Лучанин до Autogen Показати IP 29 Грудня 2018 19:19
Стандарна схема. Продать, перегнать в Україну, заявить про угон

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus