USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

На Волині знову затримали два автомобілі з сумнівною деревиною

18 Лютого 2021 22:14
Транспортні засоби, завантаженні лісопродукцією сумнівного походження, затримали у Камінь-Каширському та Луцькому районах.

Про це повідомляє поліція Волині.

Учора на автодорозі поблизу села Оконськ співробітники поліції разом із працівниками лісової охорони затримали автомобіль Volvo з причіпом, завантаженим колодами сосни загальною кубомасою орієнтовно 40 м. кубічних.

Під час перевірки товарно-транспортної накладної правоохоронці виявили розбіжність у довжині сосен, а наявні на деревині бирки не відповідали фактичному діаметру колод.

Цього ж дня на автодорозі сполученням «Колки – Красна Воля» Луцького району поліцейські затримали автомобіль Mercedes-Benz, який перевозив дубові дошки. Водій транспортного засобу документів на вантаж правоохоронцям не надав.

За обома фактами відомості поліція внесла до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Триває перевірка.

Нагадаємо, що напередодні у Камінь-Каширсьому та Ковельському районах поліцейські затримали два транспортних засоби з лісом сумнівного походження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 19 Лютого 2021 00:12
І що далі? А, НІЧОГО не буде!!!!! Просто НІЧОГО
дровосєк Показати IP 19 Лютого 2021 08:42
Ну що ж таке? Коли ця деревина на Волині закінчиться? Коли "квітку" справимо!?
Ура Показати IP 19 Лютого 2021 09:32
Респект тим, хто затримав. Навіть якщо порєшають. В кожного рєшали є ПІБ і воно може вспливти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus