USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині вилучили підакцизних товарів на 300 тисяч

13 Вересня 2016 13:33
Факти незаконного виготовлення, зберігання та збуту на території Володимир-Волинського району фальсифікованих підакцизних товарів із підробленими марками акцизного податку виявили на Волині, - інформують у прес-службі волинської поліції.

За цими матеріалами, прокуратура Локачинського відділення Володимир-Волинської місцевої прокуратури відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України.

Під час здійснення оперативного супроводу щодо цього кримінального провадження правоохоронці встановили, що до незаконної діяльності причетні 37, 44 та 41-річний жителі Володимир-Волинського району.

У неділю, 11 вересня, за процесуального керівництва Володимир-Волинської місцевої прокуратури, на підставі ухвал слідчого судді Локачинського районного суду, працівники УЗЕ у Волинській області, провели чотири обшуки в житлових та нежитлових приміщеннях цих громадян.

Під час проведення обшуків правоохоронці вилучили понад 10 тис. пачок сигарет з марками акцизного податку з ознаками підробки, понад 1 тис. пляшок горілчаних виробів із марками акцизного податку з явними ознаками підробки та понад 100 літрів спирту, понад 7 тис. літрів фальсифікованого дизельного пального, яке зберігалося та реалізовувалося на 3-х підпільних заправних станціях одного із населених пунктів Володимир-Волинського району.

Всього правоохоронці вилучили підакцизних товарів на понад 300 тис. грн.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Активіст Показати IP 13 Вересня 2016 13:58
Молодці продовжуйте в тому ж дусі!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus