USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині виробляють еко-молоко

21 Травня 2014 15:35
Молоко, яке відповідає міжнародним органік-стандартам, виробляють у промислових масштабах на Волині.

Підприємство, яке виробляє екологічно чисте молоко, працює в селі Старий Порицьк Іваничівського району.

Про це стало відомо під час виїзного семінару аграріїв і працівників департаменту агропромислового розвитку області вчора, 20 травня.

Як розповів директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрій Горбенко, молочна продукція відповідає усім міжнародним стандантартам.

«У Порицьку виготовляється екологічно чиста продукція, там не використовують жодних гербіцидів. Продукція відповідає міжнародним стандартам – «органік стандарт», - розповів він.

Щоправда, органічне молоко в 1,5 рази дорожче, аніж молоко, зібране на звичайних волинських фермах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Гена Показати IP 21 Травня 2014 18:58
Пора Горбенка змусити корів доїти, бо толку від нього ніякого? Стверджуючи, що еко-молоко на одному підприємстві, тим самим стверджує, що решта не еко? А що тоді? Коко?
Мирослав Показати IP 21 Травня 2014 23:01
Дужек багетов ваших інформаційних матеріалів не містить жодної конкретики: яка марка молока, або була перевірка заправки,магазину....-в результаті виявили недоліки,які саме,яка заправках,який магазин, який продукт...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus