USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині визначать тимчасових керівників закладів культури

29 Листопада 2016 15:55
Оскільки терміни дії контрактів з керівниками закладів культури Волині закінчуються, то на посади очільників обласної філармонії, драмтеатру, ансамблю «Колос» та музею історії сільського господарства наразі пропонують призначати тимчасових виконувачів обов’язків керівника.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Волинської облради з питань світи, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 29 листопада.

Як пояснила начальник відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності Мирослава Якимчук, оскільки набрали чинності зміни до закону «Про культуру», з декількома керівниками пропонують припинити дію контрактів та, відповідно до закону, провести конкурс. Керівників пропонують призначити тимчасовими виконувачами обов’язків.

Керівники, питання щодо яких розглянули під час засідання комісії, мають хороші характеристики від управління культури, можуть брати участь у конкурсах і надалі претендувати на ті посади, які займають нині.

Так, це рішення стосуватиметься директора обласної філармонії Сергія Єфіменка, директора ансамблю «Колос» Олександра Огородніка, директора Волинського обласного академічного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка Анатолія Гливи та директора музею історії сільського господарства Волині Олександра Середюка.

Члени комісії не поставили під сумнів професійність вказаних осіб, тому вони вирішили рекомендувати голові облради призначити очільників закладів культури тимчасовими виконувачами обов’язків директора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
тверезий Показати IP 29 Листопада 2016 22:14
Усі ці заклади породжені в СССР і не зазнали змін за останні 30 років. Це заповідники паразитів яких ми кормимо як мавп в зоопарку. Нехай самі заробляють гроші, пишуть гранти, трезвіють і виживають....
Жора Показати IP 29 Листопада 2016 22:24
Чому ж до цього часу не провели конкурс? Не знають як чи НЕ ХОЧУТЬ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus