USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині з гектара – по два центнери сміття

26 Березня 2014 10:42
Акцію «За чисте довкілля!» організували працівники апарату Служби автомобільних доріг у Волинській області.

Місцем проведення акції стала смуга відведення міжнародної автомобільної дороги державного значення М-19 Доманове (на Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на Бухарест) на ділянці від 167 до 170 кілометрів, повідомили у прес-службі облавтодору Волині.

Дорожники прибрали закріплену за ними територію від сміття, а це площа близько 45 гектарів, також ліквідували чотири стихійних сміттєзвалища. Для цього довелося вивезти з них 10 тонн сміття.

В акції взяли участь 32 працівники апарату служби автодоріг. Виконати заплановане їм допомагали водії трьох автотранспортних засобів філії «Луцька ДЕД» та ДП «Волинський облавтодор».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
нашим людям Показати IP 26 Березня 2014 10:49
Деякі представники роду людського - справжні скоти. Подивіться, що твориться в лісах навколо Ковеля - страшно глянути - завали із сміття. як перед російським танками. А все це можна було б утилізувати вдома - щось спалити, щось відвезти на сміттєзвалище, щось, зрештою, прикопати. Наших людей потрібно було привчати до кільтури існування як у Білорусі- тупо пиз..ти років 20. Тоді виросло б молоде покоління, яке б ніколи не смітило і не гадило, тому, що у них це ввійшло б у звичку. А так, свині пруться у Європу немитими рилами. Стидоба.
Я до нашим людям Показати IP 26 Березня 2014 10:53
підписуюсь під кожним словом!!!! на днях чула версію, що це москалі нам....сміття накидали... В мене одне питання до українців, коли ми нарешті почнемо визнавати свої помилки та провини та навчимося при цьому не звинувачувати інших??? Боже , дай нам сил.... усвідомити та прийняти цю мудрість у своє серце та розум !!!
Igorock Показати IP 26 Березня 2014 11:43
Скоро і у місті буде сміття по коліна, адже двірниками в основному працюють люди пенсійного віку. А якщо в них відберуть 50% пенсії, то, звісно, вони покинуть роботу. А молодь прибирати після євронації за тисячу гривень не буде, і зарплату двірникам МВФ збільшити не дозволить. Так що готуймося жити у смітнику.
володимир Показати IP 26 Березня 2014 13:35
потрібно розпочинати з себе. адже сміття само не народжується. там бумашку кинув там пляшку а там місто зас..в революцією іприбирати не хочу. а двірник повинен лише прибрати те що порив вітру десь з урни видув. ось тоді буде європа.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus