USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині за 400 мільйонів збудують дорогу до Шацька

11 Травня 2019 09:00
На Волині на будівництво дороги від Ратного до Шацька протяжністю до 60 кілометрів, витратять 400 мільйонів гривень.

Дорогу прокладуть через Старовижівський район, повідомляє Перший з посиланням на заступника голови обласної державної адміністрації Валентина Цьося.

«Повна вартість дороги складатиме близько 400 мільйонів, а ми поки маємо п’яту частину коштів»,– повідомив Цьось про перший транш у сумі 75 мільйонів.

Закінчити роботи планують уже впродовж наступних двох років, у цьому ж році сподіваються отримати від держави решту коштів на прокладання траси.

Радник голови Волинської ОДА Валерій Криворог зазначив, що вже десь за місяць можна буде закладати капсулу під будівництво автошляху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Носатий дядько Показати IP 11 Травня 2019 10:07
Прифронтова рокада... ( не дай БОГ).
Волинянин Показати IP 11 Травня 2019 13:06
Що можуть обіцяти чинуші, у яких уже рюкзаки за плечима ? Їм дороги вже не доведеться будувати. А ось дорікнути потім наступникам зможуть. Бо скажуть,що якби їх не вигнали - то дорога би була ! Язиком плескати - то не мішки носити. Питається, а чого раніше не будували ? Перинатальний центр не закінчений, нова школа - без спортзалу, дорога на Ягодин не добудована, на Маневичі також. Та ви навіть дітям в школах туалети не спромоглися облаштувати ! Прощавайте ...
Роман Показати IP 12 Травня 2019 16:49
Хороша дорога там дуже потрібна, дуже мальовничі там місця, тільки бажано щоб наші звірі там не загаджували ту природу..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus