USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині за добу в ДТП травмувались шестеро людей

29 Листопада 2016 14:50
Шестеро людей із тілесними ушкодженнями потрапили до лікарень внаслідок дорожньо-транспортних пригод, які стались у Луцьку, Володимирі-Волинському, Рожищенському, Любешівському, Луцькому та Іваничівському районах вчора, 28 листопада. Поліцейські відкрили кримінальні провадження та проводять перевірку інцидентів.

Про це повідомили у прес-службі поліції області.

Учора, 28 листопада, на автодорозі в селі Городище-2 Луцького району автобус «Mercedes_Benz» під керуванням 51-річного жителя міста Горохів здійснив наїзд на 70-річного пішохода. Внаслідок ДТП пішохід травмувався. Його госпіталізували до нейрохірургічного відділення центральної міської клінічної лікарні. Медики діагностували у постраждалого, зокрема, забої грудної клітки та лоба, рвану рану правого стегна

Цього ж дня в Луцьку на вулиці Винниченка автомобіль «Mazda 6» під керуванням 37-річного місцевого жителя, скоїв наїзд на 65-річну лучанку. Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження. Зокрема, в неї виявили закритий перелом правої ключиці. Потерпілу госпіталізували до нейрохірургії центральної міської клінічної лікарні.

Поблизу села Верба Володимир-Волинського району зіткнулись автомобіль «Hyundai Н-1» під керуванням 36-річного жителя Володимира-Волинського та «ВАЗ-2105» під керуванням 30-річного жителя міста Любомль. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждала пасажирка автомобіля «Hyundai Н-1» 58-річна жителька міста Володимир-Волинський. Її госпіталізували до травматології центральної райлікарні. Медики діагностували, зокрема, струсу головного мозку, забій шийного відділу хребта.

Близько 18 години в селищі Іваничі на вулиці Луцькій 46-річний житель села Старосілля, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, допустив наїзд на 66-річну велосипедистку. Жінку із закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку госпіталізували в травматологію центральної райлікарні.

У селі Мала Груша Любешівського району 22-річний місцевий житель на мотоциклі «SOUL», ймовірно, не впорався з керуванням та допустив зіткненням із дерев’яною опорою. Внаслідок ДТП постраждав 17-річний пасажир. Його госпіталізували в реанімаційне відділення центральної райлікарні. В постраждалого діагностували, зокрема, закриту черепно-мозкову травму.

Цього ж дня в селі Кременець Рожищенського району автомобіль «BMW» під керуванням 42-річного жителя міста Ковель з’їхав у кювет. Внаслідок ДТП 55-річна пасажирка отримала тілесні ушкодження. У неї виявили забій поперекового відділу хребта. Постраждалу госпіталізували до терапевтичного відділення центральної райлікарні.

За фактами дорожньо-транспортних пригод поліція відкрила кримінальні провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Поліцейські проводять ретельну перевірку всіх обставин автопригод.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 29 Листопада 2016 18:33
і всі на польських бляхах...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus