USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Волині за кошти Євросоюзу збудували туристичний комплекс

3 Липня 2015 18:31
На польсько-українському прикордонні – нова туристично-рекреаційна зона. Про це інформує ВОДТРК.

В прикордонній польській гміні Жмудж, поблизу місцевого озера, з’явилася нова туристично-рекреаційна зона. Її відкриття стало можливим завдяки реалізації проекту “Польсько-української співпраці для розвитку туризму в прикордонних районах” (у якому беруть участь чотири польські гміни: Лешновіце, Дорогуйськ, Войславіче і Жмудж та волинське село Гуща (Любомльський район).

Участь у відкритті туристично-рекреаційної зони взяли представники польського сейму, староста Хелмського повіту Пьотр Денищук, учасники проекту сусідніх гмін Дорогуйськ, Вайсловіче, Лешновіце та Гущанської сільської ради.

«Важливим для розвитку нашої громади є те, що поблизу Гущанського озера за кошти Євросоюзу збудований туристичний комплекс”, – наголосив сільський голова Олексій Нестерук.

«В нас у Гущі є своя природна водойма, ми її також окультурили, огородили, зробили рекреаційну зону. Зроблено агросадиби в нас, які здатні приймати туристів», – додав він.

Потішили учасників заходу також польські й українські аматори сцени. Традиційно у концерті виступив відомий народний фольклорний колектив “Опалинка” з Гущі. А учасник гурту, сільський голова Олексій Нестерук урочисто вручив вуйту гміни Жмудж вишиванку ручної роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
віктор Показати IP 8 Липня 2015 10:52
то де побудували....???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus