USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Туристичні групи зможуть перетинати польський кордон в автоматичному режимі

22 Жовтня 2015 09:28
Туроператорам пропонують інформувати митницю Республіки Польща про переміщення туристичних груп в автоматичному режимі.

Про це повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

Волинські митники спільно з польськими колегами пропонують українським туристичним фірмам та агентствам скористатися автоматичною системою повідомлення про планове переміщення туристичних груп.

Зокрема, можливість автоматичного інформування митниці сусідньої держави про переміщення туристичних груп передбачає запроваджена польською стороною система «Booking Bus II».

Отож, на українсько-польському кордоні, зокрема в зоні діяльності митниці в місті Біла Подляска, туристичні фірми можуть заздалегідь надіслати інформацію про запланований перетин кордону туристичними групами і, таким чином, суттєво зменшити час проходження митних формальностей.

Наразі перевагами системи «Booking Bus II» можуть скористатися тур- фірми, які переміщуватимуть туристів через митні пункти «Ягодин-Дорохуськ», «Устилуг – Зосін», «Долгобичув-Угринів», «Рава-Руська-Хребенне».

З умовами користування системи «BookingBus II» можна ознайомитися на Інтернет-сторінці за посиланням https://granica.gov.pl/ebooking.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus