USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині за смертельну ДТП засудили пожежника

3 Листопада 2015 17:45
Пожежника, який скоїв смертельну ДТП, судили на Волині. В березні цього року в Старовижівському районі трапилася смертельна аварія. На світанку двоє молодиків, які вже були підігріті алкоголем, поїхали на АЗС за цигарками. Скупившись хлопці поїхали далі.

Рухаючись з боку селища Стара Вижівка в напрямку села Галина Воля того ж району району, водій «Пежо Експерт» не вибрав безпечної швидкості руху, а відтак не впорався з керуванням і з’їхав у кювет, де допустив зіткнення з бетонною опорою водостоку. В результаті ДТП загинув пасажир автівки.

Проте в суді молодик заперечив вину, заявивши, що під час ДТП не він сидів кермом автомобіля. Мовляв, коли машина перевернулась на лівий бік, він спробував вийти через праві двері, однак не зміг. Тож, аби вибратись з машини він перемістився на сидіння водія і спробував самотужки відчинити вже ліві двері. Однак і це зі слів хлопця, йому не вдалося, оскільки вони були заблоковані.

Однак свідки не підтвердили слова обвинуваченого чоловіка, тому Старовижівський районний суд визнав його винним у вчинені злочину й призначив йому покарання у виді 4 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 3 роки. Також суд зобов’язав винуватця ДТП сплатити родним загиблого 90 000 гривень моральної шкоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus