USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині за тиждень – 29 загорянь сухої трави та очерету

4 Березня 2019 12:40
29 пожеж сухої трави та очерету ліквідували рятувальники на Волині за минулий тиждень,- інформує ДСНС України у Волинській області.

Зокрема пожежі трапилися у Маневицькому районі поблизу села Серхів, між селищем Турійськ і селом Кульчин та біля села Вербично Турійського району, у селі Боровуха Ратнівського району та у селищі Ратному, у селах Миловань, Лисняки, Скиби, Коцюри Любомльського району, у селах Шахтарське, Бужанка, Будятичі, Грибовиця, Литовеж, Низкиничі Іваничівського району, а на землях Поромівської ОТГ Іваничівського району горів очерет.

Ліквідовали також пожежі сухої трави у селі Дідовичі й Дерно Ківерцівського району, у селі Галина Воля Старовижівського району, у селі Заріка Любешівского району, у селі Ольганівка Рожищенського району та у місті Рожищі, а також у селі Буків, Рованці, Промінь та між селами Цеперів і Баїв Луцького району. Ліквідовано загорання у містах Ковелі, Нововолинську та в обласному центрі в районі вулиці Чернишевського.

Усі пожежі спричинені необережним поводженням з вогнем невстановлених осіб.

Паліїв було виявлено у Луцькому та Рожищенському районі. Зокрема суху траву у селі Ольганівка Рожищенського району підпалив місцевий мешканець М. Трохимюк, а в селі Буків Луцького району необережність з вогнем С. Яцюка призвела до загорання посуші на площі 0,3 га.

Спільні рейди з екологами та працівниками поліції щодо виявлення фактів спалювання сухої трави та встановлення осіб, які ці підпали спричинили, триватимуть і надалі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus