USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Паліїв трави у Луцьку ловитиме поліція та муніципали

4 Квітня 2017 11:19
Осіб, які підпалюють суху траву, чим провокують пожежі, притягуватиме до відповідальності патрульна та муніципальна поліція.

Про це йшлося під час оперативної наради в міського голови сьогодні, 4 квітня.

На початку наради виконувач обов'язків міського голови Ігор Поліщук зауважив, що лише за вихідні в місті сталось декілька пожеж. А сьогодні вранці невідомі особи в міському парку підпалили траву.

В зв’язку з цим Ігор Поліщук звернувся до патрульної та муніципальної поліції міста з проханням взяти на контроль це питання та виявляти порушників, які нищать флору, а також створюють небезпеку виникнення пожеж.

Нагадаємо, низка займань трапилися в Луцьку поблизу річок Стир та Омелянівка. Горіла трава на березі водойм 2 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Иван Показати IP 4 Квітня 2017 12:06
Муниципалы способны только гонять бабушек на базаре и выдавать ордера на ремонт-благоустройство (что есть, кстати, непонятно). Они занимаются совсем не теми делами, какими должны заниматься по своему прямому назначению. Вот что значит быть в подчинении у свинки.
124 Показати IP 5 Квітня 2017 14:47
йдіть в парк 900-рокв Луцька,нюхайте димок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus