USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

На Волині за вихідні виявили чотирнадцять п'яних водіїв

9 Травня 2022 19:16
За минулі вихідні, 7-8 травня, поліцейські зафіксували 14 фактів керування транспортними засобами напідпитку.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Нетверезих водіїв автомобілів, мотоциклів, мопедів виявили співробітники груп реагування патрульної поліції ГУНП на території обслуговування.

На правопорушників складено адмінпротоколи за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Усіх їх притягнуть до відповідальності, рішення прийматиме суд.

Адміністративна відповідальність за керування транспортним засобом у стані сп’яніння визначається штрафом 17 000 грн з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік. Якщо протягом року водій вдруге сів за кермо п’яний, йому загрожує вже 34 000 штрафу та три року позбавлення права керування з оплатним вилученням транспортного засобу; втретє: штраф - 51 000 грн з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 10 років з конфіскацією транспортного засобу, який є у приватній власності порушника, або адміністративний арешт на 15 діб з позбавленням права керування транспортними засобами на 10 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus