USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Волині запустили в продаж марку «Українська мрія»

28 Червня 2022 16:23
28 червня в Луцьку погасили славнозвісну марку, авторкою якої є одинадцятирічна Софійка Кравчук з Любомля.

Про це повідомили у Волинській ОВА.

Волинянка намалювала свій малюнок ще минулого року для конкурсу «Що для мене Україна?». А після того, як найбільший у світі український літак знищили російські окупанти, її малюнок обрали для майбутньої марки. Зображення стало символом незламності нашого народу та української мрії, яку не здолати.

Читати ще: «Мрія» на українській марці, ескіз якої створила 11-річна волинянка, облетить увесь світ

«Надзвичайно приємно, що ескізом для марки обрали малюнок волинянки. Дякую «Укрпошті» за символічний вибір та дякую Софійці і її батькам за «Мрію», що увійде в історію. Пропоную назвати наступний літак, що створить Україна, «Софія», – зазначив начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко.
Придбати марку можна від сьогодні у відділеннях «Укрпошти», а також онлайн на багатьох українських та міжнародних маркетплейсах. Кожен покупець зможе придбати до двох листів марок та до п'яти конвертів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus