USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині засудили групу злочинців, які грабували магазини

23 Червня 2015 16:57
Засудили молодиків, які вчиняли розбійні напади на магазини у Володимирі-Волинському.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Володимир-Волинською міжрайонною прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо двох молодиків, які разом та поодинці обкрадали магазини і промишляли розбоєм.

У листопаді-грудні 2014 року один зі зловмисників - 21-річниймешканець села Заріччя, проникаючи у приміщення у нічний час, обікрав 4 магазини у Володимирі-Волинському та магазин у своєму рідному селі. Цікавили злодія грошові кошти, які він забирав із кас і сейфів, та цигарки. Усього молодик завдав збитків власникам торгових точок на понад 22 тисячі гривень.

Інший фігурант кримінального провадження - 20-річний мешканець княжого міста - у вересні 2014 року у приміщенні спортивного комплексу «Спартак» у Володимирі-Волинському із рюкзака неповнолітнього викрав мобільний телефон вартістю понад 700 гривень.

А вже в січні 2015 року, разом із 19-річним товаришем, який досі знаходиться в розшуку, закривши обличчя масками й погрожуючи ножем продавцю магазину "Ірена", що на вулиці Луцькій у Володимирі-Волинському, вони заволоділи грошима в сумі 500 гривень.

Під ранок на Водохреще цьогоріч усі троє зловмисників так само у масках увірвалися в магазин "Маяк" на вулиці Поштовій і, погрожуючи ножем продавцю, забрали з каси та сейфу 16,5 тисячі гривень.

Вироком Ковельського міськрайонного суду молодиків визнали винними у вчиненні цих злочинів та призначили покарання: старшому - у виді 7 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією усього належного йому майна, молодшому - у виді 7 років та 1 місяця позбавлення волі так само з конфіскацією майна.

Третього спільника зловмисників, який устиг втекти за кордон, розшукують правоохоронці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 24 Червня 2015 12:12
А вот если бы миллионы украл,то был бы уважаемым депутатом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus